Kies altijd de juiste naaimachine naald bij het garen en de stof.

 

Waarom is dat nou zo belangrijk?

Een verkeerde naaimachine naald kan het garen en de stof beschadigen tijdens het naaien. De naald moet gemakkelijk door de stof naaien, zonder de vezels van de stof te beschadigen.
Voordat je begint met naaien is het belangrijk om te weten welke naald past bij de stof en/of het garen en pas je keuze van de naald daar op aan.

Een paar keer per jaar maak ik een naslagwerk over een bepaald onderwerp. Nu heb ik  dat gedaan over naaimachine naalden. Dat noem ik mijn tips en trics. Je kunt je daarvoor abonneren als je wilt. Je ziet in het begin van mijn pagina een pop-up scherm komen waar je je mailadres achter kunt laten. Zie je het niet? Geef je voornaam, achternaam en mailadres dan door via info@naaileseindhoven.nl.

 

Ik heb hier een link naar de tips en trics waar je alles te weten komt over naaimachine naalden. Veel leesplezier.
Alles wat je wilt weten over naaimachine naalden

 

Groetjes,
Miriam Bode