Het maken van een boxy etui stap voor stap in deze tutorial

 

Ik heb voor het eerst een video opgenomen en daarin laat ik jou stap voor stap zien hoe ik bovenstaande boxy etui gemaakt heb.

Het is in twee delen opgenomen.
Tutorial video Deel 1 Het inzetten en doorstikken van de rits, lusjes maken, het vastmaken van de zijkanten van de buitenkant en binnenkant
Tutorial video Deel 2 Het verder vastmaken van de zijkanten, de hoeken vierkant maken, binnenste buiten keren en het dichtnaaien van de binnenkant.

Ook hier zie je wat je kunt doen als er iets fout gaat, zoals het stikken over de rits. Alles is ongemonteerd en laat dus echt alles stap voor stap zien. Wil je sneller, dat kan, gewoon fast forward en sleep de balk naar voren. Wil je een stuk terug kijken? Ook dat is mogelijk. Sleep dan de balk terug of zet de video op pauze.

Ik hoop dat je er iets aan hebt. Met veel plezier heb ik deze boxy etui gemaakt.

Groetjes,
Miriam Bode